• 1403/07/15
دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

دیدار با خانواده شهید دکتر نوید ذکری از شهدای مدافع سلامت

رئیس دانشکده پزشکی شیراز با خانواده شهید دکتر « نوید ذکری »، از شهدای مدافع سلامت دانشگاه دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی شیراز و به همت کانون بسیج جامعه پزشکی دانشکده پزشکی شیراز ،به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس  و با هدف تکریم خانواده معظم شهدا و در راستای دومین کنگره ملی شهدای فارس،  رییس دانشکده پزشکی با همراهی مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی و جمعی از مسئولان وکارکنان دانشکده پزشکی با حضور در منزل  شهید دکتر" نویدذکری " با خانواده این شهید والامقام مدافع سلامت فارس دیدار و گفتگو کردند.

دکتر « سیدحسام الدین نبوی زاده » رئیس دانشکده پزشکی ، آرامش امروز جامعه و مدیریت و کنترل بیماری کرونا را مدیون تلاش مدافعان سلامت و رشادت و ایثار شهدای این عرصه عنوان کرد.

دکتر «عارف تیموری » معاون پشتیبانی و مدیرکانون بسیج جامعه پزشکی دانشکده پزشکی در این دیدار ضمن عرض تسلیت به امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت به مناسبت شهادت «سید حسن نصرالله» دبیرکل مقاومت اسلامی حماس، یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشت.

شهید دکتر «نوید ذکری » در دی ماه سال ۱۳۹۹، طی خدمت به بیماران کرونایی در اثر ابتلا به کرونا، به فیض شهادت نائل شد.

• گروه خبری :