راهنمای آزمون ایمنی و حفاظت در آزمایشگاه های تحقیقاتی :

۱.جهت دانشجویان شماره دانشجویی بعنوان "نام کاربری و پسورد" می باشد و جهت کارکنان کد ملی بعنوان "نام کاربری و پسورد" می باشد.

۲. جهت ورود به محیط آزمون از مرورگر Internet Explorer استفاده کنید . .

۳. پس از ورود به محیط آزمون نام کاربری و پسورد را وارد نمایید و بر روی دکمه [ورود] کلیک نمایید .

۴. مشخصات خود را تکمیل نموده و سپس بر روی دکمه [تصحیح مشخصات- گام بعد] کلیک کنید.

۵. پس از خواندن توضیحات برای شروع آزمون بر روی دکمه [آغاز آزمون] کلیک کنید.

۱.   در صورت برخورد با پیغام ?Do you want to allow this webpage to access your clipboard بر رویAllow access کلیک کنید ومنتظر بمانید.

۲.   چنانچه بعد از ورود به محیط آزمون ، متون ناخوانا بود ، بدون خروج از صفحه در مرورگر از طریق منوی View -> Encoding گزینه (Unicode(UTF-۸ را انتخاب نمایید .

۳.   این آزمون از داخل شبکه دانشکده قابل دسترس می باشد در صورت ورود از بیرون بایستی از vpn استفاده شود،برای اتصال به vpn از لینک روبرو کانکشن را دانلود و اجراکنید:

VPN Connection

جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا در صورت هرگونه مشکل با شماره داخلی ۴۱۳۱ و یا شماره مستقیم ۳۲۰۸۴۱۳۱ سرکار خانم توضیحیان تماس حاصل فرمایید.

۵.   زمان ورود به آزمون ساعت ۳۰ : ۱۱ الی ۱۱:۴۵  روز سه شنبه مورخ ۰۹ / ۱۲ / ۱۴۰۱ می باشد. (زمان آزمون ۱۵ دقیقه می باشد.)

تذکر: شما تنها یک بار اجازه ورود دارید .

جهت شرکت در آزمون مرورگر Internet Explorer را باز نموده و سپس آدرس زیر را در نوار آدرس مرورگر IE تایپ نمایید .

نکته ۱- آدرس حتما باید بصورت دستی تایپ گردد
نکته ۲-  در صورت باز کردن صفحه در سایر مروگرها فونت آزمون ناخوانا می باشد