عکس پرسنلی دکتر نهال هادی

پست الکترونیک : hadina@sums.ac.ir

رزومه

پیام مدیر گروه :

به پایگاه اینترنتی گروه باکتری و ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خـوش آمـدید. باعث خوشوقتی است که شما بازدید کننده محترم، دانشجوی عزیز یا کاندید هر یک از دوره های آموزشی، با اعضای هیت علمی،کارکنان و دانشجویان فعلی و فارغ التحصیلان این گروه و نیز با دستاوردهای پژوهشی و برنامه های آموزشی ما آشنا شوید.

این گـروه از سال ۱۳۳۴ به نام گروه میکروبیولوژی در دانشکده پزشکی دانشگاه شیراز مشتمل بر چهار بخش آغاز به کار نموده و از سال ۱۳۷۵ بعنوان گروه مستقل تحت نام گروه باکتری و ویروس شناسی فعالیت های آموزشی، پژوهشی و تشخیصی خود را ادامه داده است.

گروه باکتری و ویروس شناسی بر روی برنامه های آموزشی و تحقیقاتی در رابطه با باکتری ها و ویروس های بیماری زا متمرکز می باشد. در زمینه آموزش ، این گروه عهده دار آموزش دروس مختلف میکروب شناسی پزشکی برای دانشجویان گروه های پزشکی، دندانپزشــکی، داروسازی، مامایی، پرستاری، بهداشت و ... می باشد. همچـنین دوره های تحصیلات تکمیلی در مقاطع فوق لیسانس (میکروبشناسی و ویروس شناسی) و نیز Ph.D. (دکتری باکتری شناسی و دکتری ویروس شناسی) را نیز طی سالیان متوالی ارائه نموده است. در زمینه تحقیقاتی در حال حاضر نیز مجری طرح های پژوهشی متــعددی در زمیـــنه های مرتبط با علوم باکتری شـــناســی و ویروس شناسی است. بیشتر این تحقیقات با تاکید بر تکنیک های جدید مولکولی میباشد.

اینجانب به عنوان مدیر گروه مفتخرم که آنچه در توان خود دارم در جهت ارتقاء گروه و افزایش توان علمی و معرفتی دانشجویان عزیز که به مانند فرزندانمان امانتی در دستانمان هستند، انجام دهم.