عکس پرسنلی دکتر حسین پارسایی

دکتر حسین پارسایی

مدیر گروه

پیام مدیر گروه :

گروه فیزیک و مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نمونه خوبی برای اثبات این اصل است که یک گروه آموزشی جوان نیز می تواند در سایه همدلی و تلاش به موفقیت های قابل توجهی دست یابد. کارنامه علمی درخشان گروه در حیطه هایی همچون تعداد مقالات منتشر شده، تعداد ارجاعات در کتب مرجع، تعداد اختراعات ثبت شده و نظایر آن موجب شده است بسیاری از فعالیت های اعضای هیئت علمی گروه از انعکاس بین المللی بسیار خوبی برخوردار گردد.  از سوی دیگر موفقیت اولین  دوره از دانش آموختگان کارشناسی ارشد گروه در آزمون دکتری تخصصی و کسب رتبه برتر ، حاکی از فراهم بودن یک بستر علمی مناسب برای دانشجویان به منظور فراگیری دانش، کسب مهارت های تخصصی و انجام فعالیت های پژوهشی می باشد.

انتشار ژورنال تخصصی فیزیک و مهندسی بیومدیکال ( jbpe ) و موفقیــت این ژورنال نوپا در نمــایه شـدن در اندکس های بین المللی معروف از دیگر  برگ های زرین کتاب پویندگی گروه فیزیک و مهندسی پزشکی است. همچنین راه اندازی مرکز جهانی تحقیقات پیشرفته در فیزیک و مهندسی پزشکی (GCARMPB) که تاکنون موفق به جلب همکاری بسیاری از دانشمندان فیز یک پزشکی و مهندسی پزشکی دیگر کشور ها شده است، افق های روشنی را در حرکت های آتی گروه ایجاد نموده است.

در خاتمه اعضای هیئت علمی گروه همواره آماده می باشند تا با اساتید دانشگاه های دیگر و دانشجویان عزیز در پیشبرد حرکت کشور به سوی رشد علمی همکاری نمایند.