گروه فیزیک پزشکی از سال ۱۳۶۲ به عنوان بخشی از گروه فیزیولوژی در دانشکده پزشکی شیراز شروع به کار نمود از اســاتید گروه در این زمیــنه می توان از آقای دکتر ســید حســن عباســی فارغ التحصیل رشته مهندسی پزشکی از آمریکا نام برد.

در سال ۱۳۷۵ آقای مهندس محمد مهدی موحدی همکاری خود را با گروه شروع نمودند، نامبرده فارغ التحصیل رشته مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک از کشور انگلستان بوده که از سال ۱۳۸۲ مسئولیت بخش فیزیک پزشکی را بر عهده گرفتند.

در سال ۱۳۸۷ به طور رسمی حکم تاسیس و استقلال گروه توسط وزارت محترم بهداشت و دانشگاه ابلاغ گردید. در سال ۱۳۸۸ با ملحق شدن دیگر اساتید گروه و تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه های تخصصی و تحقیقاتی فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی پس از بازدید هیئت های محترم برد تخصصی فیزیک و مهندسی پزشکی این گروه موفق به اخذ مجوز راه اندازی مقطع تحصیلات تکمیلی در دو رشته فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی با گرایش بیو الکتریک گردید.