• 1404/01/17
  • - تعداد بازدید: 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده پزشکی شیراز

مراقب سلامت گوارش کودکان در فصل بهار باشیم

 

 بهار فصل میوه‌های خوشمزه و پرطرفداری مثل چغاله بادام، توت‌فرنگی و گوجه‌سبز است.

این میوه‌ها اگرچه سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند، اما مصرف بیش‌ازحد یا نادرست آن‌ها می‌تواند باعث بیماری و مشکلات گوارشی در کودکان شود.

چغاله بادام و گوجه‌سبز به‌دلیل داشتن طبع سرد و فیبر بالا، ممکن است موجب دل‌درد، نفخ، اسهال یا حتی تهوع شوند.

میوه توت‌فرنگی نیز در برخی کودکان می‌تواند حساسیت یا واکنش‌های پوستی و گوارشی ایجاد کند.

برای پیشگیری از مشکلات گوارشی با مصرف میوه های بهای ، توصیه می‌شود این میوه‌ها را به‌تدریج و در مقدار کم وارد رژیم غذایی کودک کنید،

حتماًمیوه ها را  را خوب بشویید و از میوه‌های سالم و با کیفیت استفاده کنید.

از مصرف میوه‌های کال یا خیلی ترش برای کودکان خردسال پرهیز شود و در صورت بروز علائمی مانند دل‌درد، اسهال یا بی‌اشتهایی، حتماً با پزشک مشورت شود. تنوع و تعادل در مصرف میوه‌ها، کلید حفظ سلامت دستگاه گوارش است.

 

               دکتر محمود حقیقت

فوق تخصص گوارش  کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

 

 

  • گروه خبری : اخبار و رویدادها
  • کد خبری : 120908
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید