آموزش دروس نظری و عملی به دانشجویان تمام مقاطع و رشته های پزشکی موجود در دانشگاه علوم پزشکی شیراز و برگــزاری دوره های تحصــیلات تکمیلی فوق لیســانس و دکتری باکتری شــناسی و ویروس شنــاسی پزشکی اصلی ترین  هدف گروه باکتری و ویروس شناسی دانشکده پزشکی شیراز می باشد. تربیت محققــین توانمند در زمینه های مختلف باکتری شناسی و ویروس شناسی برای رفع نیازهای جامعه علمی کشور عزیزمان نیز از دیگر اهداف گروه می باشد.

همچنین این گروه از گذشته در راستای کنترل و مبارزه با بیماری های فراگیر باکتریایی و ویروسی با معاونت های مختلف از جمله معاونت بهداشت و درمان دانشگاه در مواردی همچون کنترل بیماری های مقاربتی، بررسی اپیدمیولوژی بیماری های تنفسی، عفونت های دهان و دندان و نیز بررسی الگوی ژنتیــکی مقاومت های دارویی عفونت های مختلف باکتریایی همکاری می کند.