اهداف و رسالت گروه

هدف اصلی دوره آموزشی MD/MPH، آموزش دانشجویان در جنبه های تحلیلی و مهارت های مدیریتی مورد نیاز برای تربیت مدیران بالینی در هر دو زمینه پزشکی و سلامت عمومی است. تاکید این برنامه حل کاربردی مسایل در نظام سلامت است. با گذراندن این دوره، دانشجویان قادر خواهند بود برنامه های سلامت عمومی را در طیف وسیعی از شرایط و موقعیت ها ارزیابی کنند و توسعه دهند. دانشکده های پزشکی دانشجویان را با دید تشخیص و درمان فردی بیماران تربیت می کنند. دوره MPH مهارت های مبتنی بر جمعیت، برنامه های ارتقای سلامت، پیشگیری از بیماری ها و مدیریت نظام ارایه خدمات سلامت را در دانشجویان ایجاد می کند. هدف نهایی این برنامه ادغام شده، آماده کردن دانشجویان برای شرکت در طیف وسیعی از موقعیت ها در مراقبت  سلامت و مراقبت بالینی است. دانشجویان درک مناسب از معضلات سلامت جامعه پیدا می کنند. از جمله این موارد می توان به نگرانی های زیست – محیطی، جنبه های اجتماعی و اقتصادی سلامت و ارایه خدمات سلامت، رویکردهای پیشگیرانه به مشکلات سلامت و توسعه نظام های خدمات سلامت اشاره کرد. این برنامه، سلامت عمومی و علوم اجتماعی – پزشکی را در بطن طبابت بالینی ادغام می کند.

این برنامه ادغام شده، پزشکان آینده را برای رویارویی موثر و خلاقانه با محیط در معرض تغییر طبابت و مراقبت سلامت آماده می کند. از جمله اهداف دیگر این برنامه تربیت مدیران نظام سلامت در سطوح مختلف نظام سلامت است.

پس از اتمام موفقیت آمیز این برنامه انتظار می رود دانشجویان بتوانند:

۱)  اهداف آموزشی برنامه MPH را با تاکید بر فهم نقش علوم زیستی و خدمات مراقبت سلامت در ارتقای سلامت جوامع و ارتباط با سلامت عمومی بر آورده سازند.

۲)  کاربردهای سلامت عمومی، پژوهش و طبابت بالینی را شناسایی کنند و این کاربردها را با سایر پزشکان و شاغلین حیطه سلامت در میان بگذراند.

۳)  روش های مبتنی بر جمعیت را در طراحی خدمات بالینی به کار گیرند.

۴)  بتوانند نقش های گوناگونی که پزشکان و کارکنان سلامت عمومی در پژوهش و سلامت عمومی  ایفا می کنند را شرح دهند.

۵)  توانایی خود برای شرکت موثر در گروه های سلامت عمومی را نشان دهند.