ضمیمه شماره ۲

نکات قابل توجه کار آموزان و کارورزان محترم پوست

با امید به اینکه در این دوره یک ماهه در فراگیری ضروریات بیماری های پوست توفیق حاصل کنید نکاتی را در مورد نحوه آموزش و ارزشیابی در این بخش خدمتتان متذکر می شویم  و امیدواریم که با بذل توجه به مطالب ذیل ما را در حفظ نظم یاری فرمائید .

۱- قبل از شروع بخش لطفاً جزئیات اهداف آموزش و برنامه را که در بورد مخصوص دانشجویان نصب شده به دقت بخوانید .

۲-دانشجویان در چند گروه تقسیم شده و برنامه های آموزشی درمانگاه ها برحسب این گروه ها تنظیم گشته است . جابجایی دانشجویان در بین گروه ها مجاز نمی باشد .

۳- پوشیدن روپوش در محیط درمانگاه و بیمارستان الزامی است لذا خواهشمند است قبل از شروع کنفرانس تا پایان ساعات آموزشی ، با روپوش سفید در درمانگاه یا بخش حاضر شوید .

۴- ترک درمانگاه در ساعات آموزشی بدون اطلاع و موافقت استاد یا دستیار  مسئول هر گروه به هیچ عنوان مجاز نبوده و غیبت محسوب می شود .

۵- حضور کلیه اینترن ها ( از جمله اینترن های کشیک ) در کنفرانس های آموزشی الزامی است .

۷- اینترن های کشیک باید قبل از شروع کنفرانس ، بخش را از اینترن های کشیک روز قبل تحویل گیرند و پس از پایان  کنفرانس مجدداً در بخش حضور یابند . بدیهی است که اینترن های کشیک از حضور در درمانگاه معاف می باشند . اما پس از اتمام working round با استاد و دستیار بخش و انجام وظایف محوله در بخش در صورت موافقت دستیار بخش می توانند در درمانگاه حضور یابند .

۸-ساعت کشیک از ساعت ۸ صبح  تا ۸ صبح روز بعد خواهد بود و اینترن های کشیک در روزهای تعطیل باید راس ساعت ۸ صبح بخش را از اینترن ها کشیک روز قبل تحویل گیرند .

۹- روزهای شنبه ROUND آموزشی توسط استاد بخش برگزار می شود .

۱۰- روزهای سه شنبه ساعت ۹-۸ WORKING ROUND توسط دستیار بخش برگزار می شود پس از ROUND بر طبق برنامه تعیین شده کنفرانس آموزشی برگزار می شود .

۱۱- روزهای پنج شنبه ROUND آموزشی توسط دستیار بخش برگزار می گردد.

۱۲- log book در روز اول توسط دستیار ارشد توزیع می گردد و لازم است در نگهداری و تکمیل آن بسیار سعی وتلاش گردد و قبل از تحویل در پایان دوره یک کپی ان توسط دانشجو تهیه و نزد وی نگهداری گردد

۱۳- نمره کل هر اینترن مجموعی است از نمره ارزشیابی (۱۰ نمره) و نمره کتبی (۱۰ نمره) که به صورت ذیل محاسبه و اجرا می گردد.

۱۴- منابع آزمون کتبی درسنامه جامع ،کنفرانس های آموزشی و راندها خواهد بود .

الف) نیمی از نمره ازرشیابی  مربوط به ارزشیابی بخش و نیمی دیگر مربوط به درمانگاه است

ب)۳/۲ نمره کتبی مربوط به سوالات تستی و ۳/۱ آن مربوط به امتحان اسلاید است

ج) برای کسب نمره ازرشیابی (۱۰ نمره ) دانشجویان ملزم به رعایت کامل اصول اخلاقی و سایر موارد فوق الذکر ، مطالعه جدی و شرکت فعال در برنامه های آموزشی  بخش می باشند . در صورت تاخیر یا عدم حضور در برنامه های آموزشی  بخش به ترتیب ذیل از نمره ازرشیابی کسر خواهد شد .

غیبت ازیک  کشیک ۳ نمره      تکرار غیبت از کشیک       تکرار دوره

غیبت ازکشیک  کنفرانس برای بار اول ۱ نمره ، برای بار  دوم ۲ نمره و برای سه بار یا بیشتر تکرار دوره

غیبت غیر موجه از درمانگاه یا راند به ازای هر روز ۳ نمره

غیبت موجه یا غیر موجه  بیشتر از سه روز تکرار دوره

تاخیر در حضور در برنامه های آموزشی ۵/۰ نمره

عدم تحویل log book : تمدیده دوره (log book۱۰% نمره نهایی نمره دارد)

تذکر مهم : نمرات نهایی تا روز هفتم ماه بعد در board مخصوص دانشجویان نصب می گردد و بعد از آن پس از ارسال به دانشکده هیچگونه  اعتراض موجه یا غیر موجه پذیرفته وقابل پیگیری نخواهد بود .