عکس پرسنلی دکتر مرضیه دوست فاطمه

دکتر مرضیه دوست فاطمه

معاون آموزشی گروه

پیام معاون آموزشی :

رسالت آموزشی گروه آمار زیستی به دو بخش اصلی تقسیم می شود.  در بخش اول، دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری آمار زیســتی، آموزش های تئوری و عملی لازم را در ارتبـاط با تحلیل و مدل سازی انواع داده ها در حوزه های مختلف علوم زیستی فرا می گیرند. در بخش دوم، گروه آمار زیستی، تدریس به دانشجویان کارشناسی سایر گروه ها و دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در قالب درس های ۱ تا ۲ واحدی و غالبا به صورت نظری بر عهده دارد. علاوه بر آن، در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری سایر گروه های دانشگاه نیز دروس ۲ تا ۳ واحدی به صورت تئوری- عملی توسط گروه آمار ارائه میگردد. در این مقاطع، دانشجویان با نرم افزارهای کاربردی مانند SPSS, Medcalc  و NCSS  آشنا میگردند تا مهارت های لازم در ورود و آنالیز داده ها را در سطوح مقدماتی و تا حدودی پیشرفته کسب نمایند.