دانشگاه علوم پزشکی شیراز

با همکاری و همفکری اساتید و کارکنان و دانشجویان ، رتبه برتر آموزشی و پژوهشی و درمانی کشور خواهد بود.

با سلام و احترام

سال هاست که نهال درخت تنومند دانشکده پزشکی شیراز با بلندنظری ، دوراندیشی و اهتمام دانشمندان شهرعلم و ادب پرور شیراز  و به همت  بزرگوارانه پیشکسوتان و اساتیدی که آن را پاس داشته اند و پرورش داده اند به ثمر نشسته و نتیجه آن دانش آموختگانی است که سرآمد جامعه پزشکی شده و دانشکده پزشکی شیراز را بلندآوازه نموده اند.

به منظور پاسداشت اساتید و معرفی الگوهای برتر دانشکده پزشکی تصمیم به معرفی برترین ها  تحت عنوان افتخارات دانشکده در سه زیر مجموعه نو آوران کشوری و بین المللی ، همکاری های بین المللی و بیست پژوهشگر برتردر زمینه های آموزشی ، درمانی نموده که به همین منظور به عنوان نمونه اطلاعات تعدادی از اساتید محترم بر روی سایت فارسی و انگلیسی دانشکده پزشکی قرار گرفته است.خواهشمند است دستور فرمایید این موضوع به اطلاع کلیه اعضای محترم هیات علمی آن گروه رسانده شود و اطلاعات اعضا محترم هیات علمی مورد نظرآن گروه در دو حیطه نوآوران کشوری و جهانی و همکاری های بین المللی به زبان فارسی و انگلیسی برای بارگذاری در سایت دانشکده ارسال شود . در ضمن به اطلاع می رساند دانشکده منتظر دریافت پیشنهادات شما عزیزان در خصوص این امر مهم می باشد .

فرم شماره یک

فرم شماره دو

بعضی از مصادیق همکاری های بین المللی

- همکاری با WHO
- همکاری با WHO/EMRO
- رئیس یا معاون انجمن های بین المللی
- عضو هیات مدیره انجمن های بین المللی
- رئیس کنفرانس های بین المللی
- مدیر پروژه های بین المللی
- همکاری های فوق می تواند در یک دوره زمانی خاص بوده و هم اکنون به اتمام رسیده باشد.