عکس پرسنلی دکتر سمیه کشاورز

دکتر سمیه کشاورز

معاون آموزشی گروه

پیام معاون آموزشی:

گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به عنوان یکی از گروههای اصلی پایه، از همان ابتدای تاسیس، رسالت تدریس دروس مختلف فیزیولوژی به اکثریت دانشجویان این دانشگاه را در رشته ها و دانشکده های مختلف در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، Ph.D، دکترای حرفه ای و بعضاً دستیاران تخصصی، بر عهده داشته است. اعضای هیات علمی این گروه سالهاست که با تلاش خالصانه سعی در ارائه هرچه بهتر این دروس به دانشجویان مربوطه داشته و همواره ارتقاء فرایندهای یاددهی، روشهای نوین آموزشی و تدریس به روزترین مطالب علمی در این رشته را مدنظر داشته و خواهند داشت. همچنین در تحصیلات تکمیلی، این گروه از سال ۱۳۴۹ هجری، به جذب و آموزش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیولوژی مشغول بوده و تا کنون نزدیک به ۱۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد از گروه فارغ التحصیل شده اند. به علاوه از سال ۱۳۷۸ نیز پذیرش دانشجویان در مقطع Ph.D رشته فیزیولوژی در این گروه آغاز گشت و تا کنون قریب به ۴۰ نفر از این گروه در مقطع Ph.D فارغ التحصیل شده اند و خوشبختانه بسیاری از آنها در مراکز آموزشی و پژوهشی دانشگاه های مطرح کشور جذب شده و مشغول ارائه خدمت می باشند.

گروه فیزیولوژی همواره ارتقاء امور آموزشی و پژوهشی را در راس وظایف و رسالات خود دانسته است و نهایت تلاش خود را در این مهم به کار می بندد. امیداست که با استمرار این اهداف و تلاش و دلسوزی اعضای هیات علمی، در خدمت رسانی به کشور موثر و مفید واقع شود.