پیام معاون آموزشی گروه :

از شروع تاسیس گروه، اعضاء هیات علمی تدریس دروس مختلف باکتری شناسی و ویروس شناسی را برای مقاطع مختلف تحصیلی کاردانی تا دکتری حرفه ای، تحصیلات تکمیلی و دستیاری دندانپزشکی در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری، مامایی، اتاق عمل، تغذیه، بهداشت و نیز دانشکده های اقماری را عهده دار بوده و می باشند.

طی یک دهه گذشته، در تحصیلات تکمیلی علاوه بر دوره های کارشناسی ارشد میکروبشناسی و ویروس شناسی، با کسب نتایج درخشان در آموزش دانشجویان (تعداد قابل ملاحظه ای از آنها در مقطع Ph.D رشته های مربوط و وابسته در دانشگاه های مختلف علوم پزشکی قبول شده اند)، توسعه منابع انسانی و تجهیزات مجوز پذیرش دانشجوی Ph.D باکتری شناسی پزشکی و ویروس شناسی به ترتیب از سال ۱۳۹۳ و ۱۳۹۷ به گروه اعطاء شد.

طی یک دهه گذشته تاکنون تعداد ۳ دانشجوی Ph.D باکتری شناسی، بیش از ۴۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و بیش از ۲۰ دانشجوی کارشناسی ارشد ویروس شناسی از گروه فارغ التحصیل گشته که برخی از آنها جذب مراکز آموزشی و پژوهشی کشور شده اند. در حال حاضر تعداد ۹ نفر دانشجوی دکتری باکتری شناسی و ویروس شناسی در گروه مشغول به فعالیت می باشند.

اهداف و رسالت آموزشی گروه:

۱) آموزش به روز علوم باکتری شناسی و ویروس شناسی به صورت حضوری و مجازی

۲) ارتقاء فرآیندهای یاددهی، یادگیری از طریق آموزش حضوری و مجازی، استفاده از موقعیت های مختلف مانند سمینار، ژورنال کلاب و ....

۳- توانمندسازی اعضاء هیات علمی گروه از طریق تسهیل شرکت در سمینارها، کارگاه ها، همایش ها و فرصت های مطالعاتی

۴- نظارت بر حسن اجرای برنامه های آموزشی و ارزشیابی عملکرد اعضاء هیات علمی