عکس پرسنلی دکتر بهاره اوجی

معاون آموزشی گروه

پیام معاون آموزشی:

به نام خدا

بیماریهای روانی جز شایعترین و ناتوان کننده ترین بیماری ها هستند.این بیماریها در ایران و جهان از دلایل ابتدایی از دست دادن سالهای از دست رفته عمر هستند.طبق براوردهای جهانی یک نفر از هر چهر نفر در طول زندگی به یکی از اختلالات روانپزشکی مبتلا خواهد شد.
افسردگی،خودکشی،اختلالات مصرف مواد و اسکیزوفرنیا از جمله این بیماریها هستند.این بیماریها با ایجاد هزینه های مستقیم و غیر مستقیم اثرات زیانباری بر جامعه میگذارد.شواهد بسیاری از کارایی و به صرفه بودن درمانهای دراز مدت دارویی ،روان درمانی و سایر مراقبتها در سلامت روان حکایت دارند.گروه روانپزشکی شیراز با بیش از چهل سال تجربه در طی سالیان گذشته به اموزش ده ها متخصص روانپزشکی پرداخته است که هم اکنون در سراسر دنیا به ارایه خدمات روانپزشکی اشتغال دارند.در طی سالیان گذشته در این بخش هزاران پزشک فارغ التحصیل این دانشگاه با علم روانپزشکی اشنا شده اند و این اموزش ها با انرژی و توان بیشتر ادامه دارد.