کمیته ی ساماندهی ارتباط با دانشجویان

ارتباط با دانشجویان بعنوان ابزاری قدرتمند برای شناسایی نیازها و خواسته های آنان می تواند در توانمندسازی سازمان ها و سیستم های آموزشی ایفای نقش کند. دانشجویان مهمترین ذینفعان دانشگاه ها و دانشکده ها به شمار می روند، بنابراین استفاده از مدیریت روابط با دانشجویان از الزامات اساسی نظام آموزش عالی و دانشگاهاست. استفاده از این سیستم در درجه ی اول مستلزم شناخت نیازهای دانشجویان است و این شناخت نیازمند تبادل افکار و اطلاعات در یک تعامل دو طرفه بین استاد و دانشجو می باشد. برقراری ارتباط دانشجو با استاد باعث افزایش اعتماد بنفس و انگیزه یادگیری در دانشجو می گردد. لازم است اساتید دانشگاه با عوامل موثر در برقراری ارتباط آشنا باشند تا فرایند یاددهی- یادگیری را تسهیل نمایند. در واقع، آموزش موثر بستگی به مهارت های ارتباطی استاد دارد. لذا ویژگی های متعدد مانند گشاده رویی، برخورد مثبت و انرژی دهنده و میل به هدایت یک استاد می تواند در برقراری ارتباط موثر باشد. لذا کمیته ی ساماندهی ارتباط با دانشجویان به منظور ایجاد ارتباط موثر بین اساتید و دانشجویان و تعیین دیدگاه دانشجویان در زمینه ی بعضی ویژگی های آموزشی اساتید، از جمله فن بیان و مهارت تدریس، سطح علمی, ایجاد انگیزه یادگیری، همچنین بعضی خصوصیات اخلاقی از جمله حفظ احترام و حرمت دانشجو، کمک به حل مشکلات با همدلی و درک متقابل راه اندازی شده است.

ردیف نام کمیته دبیر کمیته اعضای کمیته
1 کمیته سامان دهی ارتباط با دانشجویان سانیا شیرازی