نام و نام خانوادگی: دکتر عاطفه ثقه الاسلام

پست الکترونیک: seghatolea@sums.ac.ir ORCID
رزومه Research ID

پیام مدیر گروه :

بسیار مسرور و خرسندیم که وب سایت گروه بیوشیمی بالینی میزبان شما دانشجویان پرتلاش، اساتید باانگیزه و پژوهشگران پویاست. این گـروه در سـال ۱۳۳۵ در دانشـکده پزشکی بنیان گـذاری شد و افتخار دارد که درسـال ۱۳۴۸ برای اولین بار در ایران دوره کارشنـاسی ارشد بیوشیمی بالینی را برگزار نموده است.این گروه همچنین از سال ۱۳۷۸ اقدام به برگزاری دوره های PhD نموده است. در این گروه آموزشی علاوه بر ارائه دروس بیوشیمی و بیولوژی ملکولی به دانشجویان رشته های مختلف علوم پزشکی، برنامه های دوره های کارشنـاسی ارشد و دکترای بیوشیمی بالینی نیز اجـرا می گردد. برای دریافـت اطلاعات بیشتر، بخـش معرفی گروه را مشاهده فرمائید. موجب مسرت خواهد بود کـه پاسخ گوی سوالات شما در مورد این پایگاه و نیز برنامه های گروه باشیم. همچنین در راستای ارتقاء فرایندها و وب سایت گروه منتظر نظرات ارزشمند و پیشنهادات دانشجویان عزیز، اعضای محترم گروه و تمامی صاحب نظران هستیم. لطفا" به نشانی biochem@sums.ac.ir با ما در تماس باشید.