عکس پرسنلی دکتر میترا امینی

سمت : رئیس دفتر توسعه آموزش پزشکی

تلفن تماس : ۴۰۵۱

پست الکترونیک :  aminim@sums.ac.ir

دکتر میترا امینی در حال حاضر مدیر گروه آموزش پزشکی و مدیر دفتر توسعه دانشکده می باشد. ایشان متخصص پزشکی اجتماعی و کارشناس ارشد آموزش پزشکی و دارای  مرتبه علمی استاد تمام می باشد. سابقه فعالیت وی در حیطه آموزش پزشکی ۲۴ سال است و در زمینه های متفاوتی مثل  آموزش اساتید، طراحی برنامه درسی، روش های یاددهی یادگیری و اعتبار بخشی فعالیت نموده است و تاکنون سه بار به عنوان پژوهشگر برتر آموزش پزشکی در سطح کشور انتخاب گردیده است. در سطح بین المللی نیز در حال حاضر به عنوان ارزیاب سازمان جهان آموزش پزشکی (WFME) فعالیت های متعددی را در اعتباربخشی دانشکده های پزشکی کشور و دنیا انجام می دهد. دکتر میترا امینی فلوشیب آموزش پزشکی بین المللی را نیز از سازمان بین المللی ارتقا پژوهش های بین المللی (FALMER) دریافت نموده و به عنوان شورای سردبیران مجله معتبر BMC Medical Education  فعالیت می کند. ایشان همچنین عضو بورد کشوری آموزش پزشکی و دبیر حیطه آموزش پزشکی المپیاد کشوری هستند. با توجه  به تجریبات ارزشمندی که ایشان در زمینه پژوهش در آموزش پزشــکی دارند کارگاه های متــعدد پژوهــش در آموزش پزشـکی را در ســطح کشــور و جهان برگزار کرده اند.

لینک معرفی ایشان در سازمان جهانی آموزش پزشکی (WFME) به شرح زیر می باشد.

پیام مدیر

ورود شما را به سایت دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی خوش آمد می گوییم. دفتر توسعه آموزش یکی از واحدهای دانشکده پزشکی است که زیر نظر مستقیم ریاست دانشکده و با تاسی از رهنمودهای مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) به فعالیت های زیر مشغول می باشد. امید است با استانداردسازی برنامه آموزش پزشکی در مقاطع مختلف (پزشکی عمومی-تخصصی-فوق تخصصی و فلوشیپ) بتوانیم گام موثری در ارتقای آموزش و تربیت پزشکان در چارچوب اهداف جمهوری اسلامی و کسب رتبه جهانی برداریم.

فعالیت های این دفتر شامل:
۱.  برنامه ریزی درسی
۲.  ارزشیابی درونی