عکس پرسنلی دکتر محمد جواد فلاحی

دکتر محمد جواد فلاحی

مدیر گروه

پیام مدیر گروه :

هیچ سرنوشتی بیش از پزشک بودن نمی تواند فرصت ، مسئولیت یا تعهد برای نوع انسان مقدر کند. پزشک در مراقبت از بیمار دردمند، نیاز به مهارت تکنیکی، اطلاعات علمی و درک انسانی دارد و اوست که با بهره گیری از شجاعت، تواضع و عقلانیت خدمتی منحصر بفرد برای همنوعان فراهم می کند و عمارتی ماندگار از صفات ممتاز در درون خود بنا می کند.

گروه داخلی دانشکده پزشکی شیراز یکی از قدیمی ترین گروههای آموزشی دانشگاه است که با دارا بودن هیات علمی توانمند، تمامی رشته های فوق تخصصی و بخش های عمومی و فوق تخصصی و بیماران متنوع درمانگاهی و بستری، نقش بسیار مهمی در آموزش و تربیت پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص داخلی دارد. رسالت گروه داخلی آموزش پزشکانی است که بتوانند با تکیه بر شرح حال دقیق، معاینه هدفمند و استفاده به موقع از روش های آزمایشگاهی و تصویربرداری به دقت و سرعت به تشخیص و به تبع آن به درمان بیماران بپردازند.