فعالیت های تحقیقاتی

پروژه های تحقیقاتی متعددی توسط دانشجویان طب سنتی و اساتید همکار گروه طب سنتی انجام شده یا در حال انجام است از جمله بررسی علل بی اشتهایی و درمان پیشنهادی از دیدگاه حکیم محمد اکبرارزانی، کارآزمایی دوسوکور در زمینه رفیلاکس معدی مروری در کودکان ۶ تا ۱۲ ساله به وسیله حب الاس، بررسی و ارزیابی اثر بخشی طب سوزنی درمان بیماری ها

فعالیت های آموزشی :

دروس مختلف تخصصی و عمومی دانشجویان طب سنتی در این گروه ارایه می شود علاوه برآن نشست های علمی -هفتگی با همکاری مرکز تحقیقات طب سنتی وتاریخ پزشکی هر پنج شنبه ساعت۱۳ برگزار می شود. فصلنامه و خبرنامه سینا با همکاری مرکز تحقیقات طب سنتی و تاریخ پزشکی به طور منظم منتشر می شود.

فعالیت های اجرایی :

کتابخانه طب سنتی و تاریخ پزشکی با بیش از یکصدهزار جلد کتاب فارسی، لاتین ، عربی در اختیار دانشجویان و اساتید می باشد.

فعالیت های تحقیقاتی

فعالیت های آموزشی :

فعالیت های اجرایی:

کتابخانه طب سنتی و تاریخ پزشکی با بیش از یکصدهزار جلد کتاب فارسی، لاتین ، عربی در اختیار دانشجویان و اساتید می باشد .