1- چگونه می شود بخش را حذف کرد یا مرخصی گرفت؟

بستگی به زمان درخواست مرخصی دارد :

* بعد از ۲۵ ام ماه قبل از شروع بخش  و یا زمان حضور در  بخش: درخواست کتبی مرخصی باید به گروه مربوطه داده شود.

* قبل از روز ۲۵ ام ماه قبل از شروع بخش: در مورد بخش های ماینور درخواست کتبی مرخصی باید به آموزش دانشکده داده شود.

* در مورد بخش های ماژور بهتر است درخواست مرخصی در هفته اول ماه قبل از معرفی به  بخش به دانشکده داده شود. مثلاً اگر دانشجوی اینترن درخواست مرخصی بخش داخلی در دی ماه  را دارد ، درخواست خود را باید در هفته اول آبان ارائه نماید.

۲- چه کسانی میتوانند از تسهیلات بخشودگی کووید استفاده نمایند ؟

* حضور موظفی در بخش های کوید داخلی و اسـکرین شــهید فقیــهی. سایر بخش ها بر اساس شرایط شــیوع کوید هــست. ضمنا تســهیلات کوید شامل حضور به صورت غیرموظفی (OT) در بخش های کوید نمیشود.

۳- بخشش کوید چند روز است؟

* ۱۵ روز و صرفا یک بار در کل دوره بالینی.

۴- بخشش بخش های کوید را در چه بخش هایی میتوان استفاده کرد؟

* بخش های ماژور.

توجه : بخش های قلب، پزشکی خانواده ، روانپزشکی ، طب سرپایی اطفال و طب سرپایی داخلی ، شامل معافیت نمیشود. در ماههای اندرلپ نیز امکان استفاده از معافیت وجود ندارد.

۵- برای استفاده از بخشش بخش های کوید چه اقدامی باید بکنیم؟

۱- دادن درخواست کتبی به آموزش دانشکده در زمان بررسی درخواست های مرخصی.  (ده روز اول ماه قبل از معرفی به بخش مورد درخواست)

۲- در صورتی که قبلا مرخصی ۱۵ روزه از بخش اخذ شده باشد با ارائه درخواست به آموزش دانشکده و داشتن شرایط استفاده از تسهیلات کووید نیز میتوان از بخشودگی استفاده کرد .

۶- در صورتی که به خاطر ابتلا به کوید مجبور به درخواست مرخصی از بخش شویم آیا امکان معافیت جبران بخش وجود دارد؟

* بله. صرفا یک بار در کل دوره بالینی با ارائه مستندات لازم.

۷- بخش اینترنی را که مرخصی گرفته ایم یا تمدید دوره شده ایم کی باید بگذرانیم؟

* در انتهای دوره اینترنی و با هماهنگی آموزش.

۸-  امکان گذراندن بخش در ماه مرخصی فرصت پایان نامه وجود دارد؟

* صرفا در مورد جبران بخش های که از قبل انتخاب واحد شده اند و نمره نا تمام دارند این امکان وجود دارد.

۹- آیا امکان جابجایی بخش وجود دارد؟

* به صورت معمول خیر. فقط با شرایط ذکر شده در آیین نامه.

۱۰- آیا امکان شروع دوره اینترنی بصورت مشروط در صورت عدم قبولی در آزمون پیش کارورزی وجود دارد؟

* خیر.

۱۱- آیا امکان شروع دوره اینترنی بلافاصله پس از شرکت در آزمون میان دوره پیش کارورزی وجود دارد؟

* خیر. شروع دوره اینترنی بعد از اعلام نتایج و قبولی در آزمون میان‌دوره خواهد بود.

۱۲- حداکثر زمان گذراندن دروسی همچون فارماکولوژی بالینی، پزشکی قانونی و درس مبتنی بر شواهد تا چه زمانی می باشد ؟

* حداکثر فرصت گذراندن دروس فوق تا آخر نیم سال اول دوره اینترنی می باشد.  در غیر این صورت دانشجو نمیتواند نیمسال دوم اینترنی را شروع نماید.

۱۳- تعداد کشیک اینترنها چند تاست؟

* حداکثر تا ۱۰ کشیک در بخش های ۳۰ روزه و ۱۱ کشیک در بخشهای بیشتر از ۳۰ روز

۱۴- در صورت وجود مشکل آیا میشود کشیک را به فرد دیگری واگذار کرد؟

* واگذاری کشیک به فرد دیگر تخلف محسوب می‌شود.

۱۵- در صورتی که تمام بخشهای اینترنی را بگذرانم و فقط از پایان نامه دفاع نکرده باشم چه اقدامی باید انجام دهم ؟

* باید جهت نیمسال هایی که در آن انتخاب واحد ندارید و مشغول انجام کارهای پایان نامه هستید درخواست تکمیل پروژه پایان نامه  به آموزش بدهید .

۱۶- تا چند ترم میتوان درخواست ترم تکمیل پروژه پایان نامه داد؟

*  تا ۳ ترم ( با در نظر گرفتن محدودیت سنوات تحصیلی) ، ترم اول صرفا با ارائه درخواست به آموزش و ترم دوم و سوم پس از اخذ تاییدیه کتبی از استاد راهنما و سپس ارائه درخواست به آموزش

۱۷- شرایط اخذ مرخصی ترمی در دوره اینترنی چیست ؟

* باید قبل از شروع ترم (شروع ترم یک ، مهر و شروع ترم دو ، فروردین ماه هر سال می باشد ) به آموزش مراجعه کنید و فرم مخصوص مرخصی ترمی و فرم تعهد را تکمیل  نموده و در صورت موافقت با مرخصی ترمی،  تا حذف دروس آن ترم و منظور شدن مرخصی در کارنامه پیگیری نمایید .

۱۸- چه زمانی میتوانم در آزمون صلاحیت بالینی شرکت کنم ؟

* آزمون صلاحیت بالینی در ترم آخر اینترنی اخذ می شود  و پس از گروه بندی که توسط نماینده ورودی با هماهنگی دانشجویان انجام میگیرد،  بر اساس برنامه گروه بندی اعلام شده انجام میشود. پیگیری شرکت در این آزمون پس از اخذ درس، بر عهده دانشجو می باشد .