مقطع انترنی:

پس از قبولی در آزمون جامع پیش کارورزی، دوره کارورزی که شامل ۱۶ ماه می باشد آغاز می گردد که یک ماه آن فرصت پایان نامه می باشد.

در طی دوره کارورزی دانشجو، بخش های ۲ ماهه داخلی، اتفاقات اسکرین، زنان و زایمان، کودکان، جراحی ۲ و بخش های یکماهه پزشکی خانواده ، روانپزشکی، جراحی۱،  طب سرپایی ۱ (داخلی- اطفال)، انتخابی طب سرپایی ۲  را می گذراند.

بر اساس آخرین ویرایش روتیشن دوره کارورزی در طی دوره ی ۱۶ ماهه کارورزی دانشجویان از مهر ۱۳۹۹ به بعد ، بخش های ۲ ماهه داخلی،  زنان و زایمان، کودکان، جراحی عمومی  و بخش های یکماهه پزشک خانواده ، روانپزشکی، طب سرپایی داخلی  ،طب سرپایی اطفال  ،  قلب ، طب اورژانس ، فرصت پایان نامه (مرخصی ) و  انتخابی اورولوژی /ارتوپدی که هر کدام به مدت ۱۵ روز ارائه میگردند را می گذراند.

شرایط ورود به دوره :
  • اتمام بخش های بالینی دوره اکسترنی
  •    اخذ معدل ۱۴ در مرحله سوم آموزش پزشکی
  • قبولی در امتحان جامع پیش کارورزی

آیین نامه شرح وظایف اکسترن ( کارآموزی 2 ) و اینترن ( کارورز ) دوره دکتری پزشکی عمومی