تاریخ های مهم در پایان نامه های دانشجویی و دستیاری

تاریخ های مهم در پایان نامه های دانشجویی

* اولین زمانی که می توانید یک عنوان را جهت پایان نامه خود ثبت کنید پس از گذران ۴ ترم از دوران علوم پایه میباشد.
 * حداکثر زمانی که باید از پروپوزال خود دفاع کنید، تا قبل از آزمون پرانترنی میباشد( از حضور در بخش دانشجویانی که دفاع از پروپوزال ندارند بعد از آزمون پره انترنی جلوگیری خواهد شد)
 *حداکثر زمانی که می توانید کداخلاق دریافت کنید(تصویب نهایی پروپوزال) شش ماه بعد از شروع دوره انترنی میباشد.
 *حداقل زمانی که می توانید از پایا ن نامه  خود دفاع کنید:
    -دفاع از پایان نامه باید در دوره انترنی انجام شود وقبل از شروع دوره انترنی قابل انجام نخواهید بود .حداقل ۶ ماه از دوره انترنی برای اقدام به دفاع گذشته باشد.
    -حداقل فاصله زمانی از تصویب و دریافت کد اخلاق طرح تا زمان دفاع ۶ ماه است.

تاریخ های مهم در پایان نامه های دستیاری

*حداکثر زمان ثبت پروپوزال :۸ ماه از شروع تحصیل دستیار
    -همه دستیاران در زمان ارتقا باید کداخلاق (تصویب کامل پروپوزال ) طرح خود را جهت ثبت درسامانه آموزش داشته باشند. براساس این دستورالعمل حداکثر زمان ثبت و تصویب نهایی پروپوزال برای دستیاران حدود۸ ماه از زمان شروع به تحصیل خواهد بود(معادل با یک ماه قبل از تاریخ آزمون ارتقا دستیاری)
  *حداقل زمان مجازبه دفاع از پایان نامه ۲ هفته بعد از تصویب پروپوزال میباشد.