معرفی گروه:

رشته گوش حلق وبینی و جراحی سر و گردن از رشته های رو به پیشرفت می باشد که نقش مهمی را در سلامت و افزایش کیفیت زندگی افراد جامعه به عهده دارد. بخش گوش حلق و بینی دانشکده پزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی شیراز در تربیت پزشکان عمومی و متخصصان و نیز فلوشیپ فعال می باشد. آموزش و خدمات رسانی در دو بیمارستان خلیلی و شهید دستغیب صورت می گیرد.کلیه اعمال گوش ، سر و گردن ، آندوسکوپی ، لیزر و جراحی پلاستیک صورت در این مرکز صورت می گیرد. گروه کاشت حلزون تنها قطب این عمل درجنوب کشور و بزرگترین مرکز بعد از تهران می باشد که به خدمت رسانی به مردم مشغول می باشد.

تاریخچه بخش گوش حلق و بینی :

در سالهای ۳۵ و ۳۶ درمانگاهی در بیمارستان شهید فقیهی با سرپرستی مرحوم دکتر بیدل متخصص چشم و گوش و حلق و بینی دایر شد که فقط بیماران سرپایی را مداوا میکرد. در سال ۳۷ در همان بیمارستان بخشی دایر شد که بیماران چشم و گوش و حلق و بینی در آن بستری میشدند. در این زمان آقای دکتر فرهمندفر بخش گوش حلق و بینی را از چشم مجزا ولی در یک قسمت از بیمارستان قرار داشتند در این زمان بخش حدود ۸ تخت و یک اطاق عمل داشت به تدریج با همت آقای دکتر فرهمندفر بخش توسعه یافت و درمانگاه مجهزی نیز دایر شد. در سال ۴۱و۴۲ بخش دارای یک دستیار بود.  در همین زمان آقای دکتر شعله ور متخصص گوش حلق و بینی از امریکا به کادر هیات علمی بخش پیوسته و از سال ۴۲ به بعد بخش با دو دستیار به کار ادامه داد و آقای دکتر سوداگر به کادر هیات علمی بخش پیوست. در این زمان آقای دکتر علوی بخش گوش حلق و بینی بیمارستان نمازی را راه اندازی نمود. از سال ۴۶ دو تن از فارغ التحصیلان بخش آقای دکتر داور و دکتر دبیری به کادر علمی بخش پیوسته و بتدریج شمار اساتید به پنج نفر رسید. در این زمان به دلیل کثرت بیماران و نبودن تخت بخش گوش حلق و بینی به بیمارستان خلیلی منتقل و در کنار بخش چشم مشغول به کار شدند. در این زمان بخش دارای ۱۲ تخت و تحت سرپرستی دکتر دبیری اداره میشد.  ار آن زمان به بعد اساتید جدیدی به بخش اضافه و با حدود ۵۰ تخت در حال حاضر قسمت عمده خدمات گوش و حلق و بینی در این بیمارستان به بیماران جنوب کشور ارائه میگردد.