اهداف و رسالت گروه:

گروه طب سنتی ایرانی با تعهد به سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، سیاستهای کلی «سلامت» ابلاغیه توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، سند نقشه جامع علمی کشور، بیانیه گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب اسلامی، نقشه جامع علمی سلامت وسند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴در نظر دارد تا با بهره گیری از مشارکت اعضای هیئت علمی متخصص و با تلفیق دانش طب سنتی ایرانی با فناوری های نوین و روز آمد، همسو با تحولات فناوری و دانش نوین پزشکی پژوهش های زیربنایی مبتنی بر شواهد علمی در زمینه طب سنتی ایرانی را انجام دهد. بدین منظور اقدام به تربیت گروهی از دانش آموختگان دوره پزشکی عمومی خواهد شد تا پس از گذراندن دوره PhD علاوه بر دانش روز، توانایی بکارگیری اطلاعات علمی و تجارب گرانبهای طب سنتی را داشته و در جهت ارتقای سلامت جامعه تلاش کنند و با توجه به انجام پژوهش ها در حیطه طب سنتی بتوانند به ارتقای علمی و به روز رسانی آن مطالب همت گمارند.

ب. چشم انداز رشته:

بهره گیری از منابع ملی و بومی و تجربیات ارزنده گذشتگان برای انجام پژوهش های کاربردی، فناورانه و نوآور در جهت رفع نیازهای جسمی و روانی بیماران و پیشگیری از بیماریها و ارتقای سلامت جامعه.

ج. اهداف گروه طب سنتی ایرانی

هدف کلی تاسیس گروه طب سنتی ایرانی، مشارکت اعضای هیئت علمی در تامین و تربیت دانش آموختگانی است که متناسب با رشته مربوطه بتوانند در حوزه های مختلف طب سنتی شامل: آموزشی، پژوهشی و درمانی مفید و موثر باشند.

این اهداف عبارتند از:

۱. پرورش و ارتقاء دانش، نگرش و مهارت های لازم در دانش آموختگان گروه برای ایفای نقش آموزش طب سنتی مبتنی بر شواهد علمی، بر اساس ارزشها و مسئولیت های اجتماعی و نیازهای جامعه به ویژه نظام سلامت.

۲. پرورش و ارتقاء دانش، نگرش و مهارت های لازم در دانش آموختگان گروه برای ایفای نقش پژوهشی مبتنی بر شواهد و شرایط عینی و نیاز های جامعه و به ویژه نظام سلامت.

۳. پرورش و ارتقاء دانش، نگرش و مهارت های لازم در دانش آموختگان گروه برای ایفای نقش بهداشتی و درمانی در مراکز درمانی و سلامتکده ها

۴. پرورش و ارتقاء مهارت های فراشناختی و یادگیری خود راهبر در فراگیران برای توسعه مداوم حرفه ای و یادگیری مادام العمر در حوزه سلامت.

۵. توسعه سلامتکده ها و مراکز درمانی طب سنتی برای فراهم کردن دسترسی بهتر مردم به خدمات علمی ئ معتبر طب سنتی ایرانی

۶. ترویج سبک زندگی سالم و روشهای خود مراقبتی جهت عموم مردم.