اهداف و رسالت گروه :

گروه فیزیولوژی یکی ازشاخص ترین گروههای علوم پایه در دانشکده  پزشکی میباشد که با بهره گیری از وجود اساتید مجرب و متخصص در زمینه های مختلف علم فیزیولوژی، متناسب با پیشرفت علم در دنیا سعی در پیشبرد آموزش و تحقیق در علم فیزیولوژی را دارد.

رسالت گروه فیزیولوژی در وهله اول تدریس دروس فیزیولوژی با استانداردهای مناسب و به روز  و ارتقاء سطح علمی دانشجویان رشته پزشکی و سایر رشته های وابسته است. همچنین به منظور تربیت افراد متخصص  و متعهد در زمینه آموزش و پژوهش هر ساله تعدادی دانشجو در سطوح عالی کارشناسی ارشد و دکترای فیزیولوژی می پذیرد و دروس تخصصی فیزیولوژی از قبیل فیزیولوژی پیشرفته سلول، اعصاب، کلیه، تنفس، غدد، قلب و عروق ، تکنیک های پیشرفته فیزیولوژی  را تدریس می نماید و برای بسیاری از رشته های دستیاری و مقاطع تحصیلات تکمیلی  سایر گروه های علوم پایه و بالینی دروس اختصاصی فیزیولوژی را ارائه میدهد.

از وظایف دیگر گروه امر پژوهش و راه اندازی و ارتقای ست آپ های تحقیقاتی می¬باشد. این گروه در زمینه راه اندازی آزمایشگاه و تکنیکهای نوین تحقیقاتی در حیطه های مختلف فیزیولوژی همواره پیشتاز بوده است. از جمله این تکنیکها می توان به تکنیکهای  الکتروفیزیولوژی نظیر ثبت پتانسیل میدانی و ثبت فعالیت تک کانال یونی، تکنیک جداسازی جزایر لانگرهانس ، ریه ایزوله، و راه اندازی آزمایشگاه هایی چون آزمایشگاه ها کشت سلول، غدد ، تولید مثل، علوم اعصاب، علوم رفتاری، قلب و عروق، کلیه، تنفس، ثبت سلولی و استریولوژی اشاره کرد. مقالات متعددی ازاین گروه هر ساله در ژورنالهای بین المللی به چاپ میرسد. همچنین در برگزاری چند کارگاه پژوهشی و تالیف کتب آموزشی شامل کتاب دستگاه قلب و عروق و دستگاه تنفس و تهیه درس نامه های پزشکی شامل درس نامه غدد، گوارش، خون فعالیت داشته است