فراخوان عمومی جذب یک نفر هیئت علمی آموزشی تعهدات خدمت (ضریب کا)،

متقاضیان درخواست کتبی، مدارک و مستندات خود را از شروع فراخوان تا تاریخ ۲۹/۱۲/۱۴۰۱ در قالب فایل Zip به آدرس ایمیل گروه علوم تشریحی (anatsci@sums.ac.ir)  ارسال نمایند.

مدارک: رزومه حاوی بیوگرافی، سوابق تحصیلی با معدل، سوابق کاری، سوابق دانشجوی ممتازی(رتبه ها و افتخارات کسب شده، عضویت در بنیاد ملی نخبگان یا دفتر استعداد درخشان)، مقالات چاپ شده (صفحه اول تمام مقالات و مستندات مجله ضمیمه گردد)، تالیفات یا ترجمه کتاب، شرکت در کارگاه ها و کنگره های ملی و بین المللی، گواهی سوابق تدریس و هرگونه مستنداتی که می تواند در این زمینه موثر باشد.

شرکت دانشجویان در این فراخوان ممنوع می باشد.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز تعهدی برای تبدیل وضعیت متقاضی به هیات علمی پیمانی ندارد. تمدید سالانه تعهدات خدمت و همچنین درخواست تبدیل وضعیت به پیمانی فرد پذیرفته شده در این فراخوان، منوط به انجام مطلوب فعالیتهای آموزشی و پژوهشی معین شده توسط گروه آموزشی مربوطه می باشد.